2013. június 14., péntek

Az "Iseumos" busz, Bárdos Alice díjátadó, Harcsa Veronika és a Bin-Jip vs. Zsinagóga udvar :-)



Tegnap matricázták fel a Vasi Volán egyik helyi járatos buszát "Iseumi Szabadtéri Játékosra". A gyönyörű tervet az Ercontur stúdiónak, ezen belül Punger Péternek köszönhetjük, szerintem a város legszebb buszává varázsolták az LZS 152-t. :-)
Ezzel a busszal találkozhatnak  mindenki a város utcáin két hónapon keresztül minden nap, meg "esetleg" holnap, fél 11-kor a Fő Téren ;-) Ahol a busz mellet jelen lesz egy Harley Davidson motor, egy Ford Mustang cabriolet, még pár közlekedési eszköz, sok-sok zenész, és kórusban éneklő személy is. Hogy miért? Hát.....vagy gyertek el, vagy nézzétek a következő blogomat! :-)

Ez az oldal már kész. Ugye, milyen gyönyörű?

Itt még folyik a munka - mára viszont már teljesen kész lett a busz

És így néz ki a busz hátulról.....:-)

Tegnap átadhattam a Bárdos Alice díjat, Földesi Jánosné, Rózsa néninek, a Paragvári Utcai Általános Iskola ének-zene szakos tanárának. A Savaria Szimfonikus Zenekar által alapított díjat első ízben kapta meg az iskola igazgatók által javasolt személyekből nyilvános szavazáson választott személy. Az idén teljesen új kezdeményezésünk minden szempontból sikeresnek mondható. Rengetegen, közel háromezren szavaztak, és az elgondolásnak megfelelően olyan személy nyert, aki rengeteget tett a jövő generációk hangverseny-látogató közönségének nevelésében. A hozzászólásokból, szavazatokból is látszik, mennyire szeretik Rózsa nénit növendékei, diákjai. Szerénysége, alázatossága pedig még a díjátadón is áradt személyiségéből. Nagyon boldoggá tett azt hiszem mindannyiunkat, akik bármely módon részt vállalhattunk az eseményben! Gratulálok neki, szívből, és ahogy mondani szokták: Jövőre folytatjuk, találkozunk 2014 június elején!




Ma este a Zsinagóga udvar nyári koncertsorozatának egyik legjelentősebb eseményére került sor: Harcsa Veronika és a Bin-Jip koncertjére zsúfolásig megtelt az udvar. A teljesen egyedi hangulatú Zsinagóga udvar és természetesen az előadók nagyszerűen "vizsgáztak", a siker óriási volt, mindenki a minél sűrűbb koncerteket sürgette ezen a helyszínen. Igyekszünk a Szimfónia Kávézóval közösen megfelelni az igényeknek. A következő eseményre július 6-án kerül sor, ekkor Török Ádám és a Mini együttes érkezik hozzánk. Gyertek el akkor is!

Harcsa Veronika és a Bin-Jip a Zsinagóga udvarban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése